top of page
01 (1).jpg

PELAT I PELUT

LA REVOLUCIÓ FESTIVA DE LA TEMPORADA

PELAT I PELUT presenta aquest 2024 el seu nou disc i gira TERMOMIX una nova fòrmula festiva on el grup introdueix noves sonoritats i estils més enllà de la rumba que ens tenien acostumats, on els ritmes llatins, urbans i pop es barregen per crear un disc enèrgic, ballable i actualitzat.

La banda ja ha deixat entreveure la nova direcció que han pres amb els últims singles llençats Fem la Morsa (Microscopi, 2023) un hit que ja sóna a totes les emissores catalanes que mescla el funk amb bombos electrònics amb una lletra que evoca al desig carnal a travès de la gastronomia.

Creadors de la mamachata, La Mama (Microscopi, 2023), una baxata ballable amb un missatge sensible, una oda a totes les mares, on demostren la capacitat lletristica del grup per crear èxits que evoquin a pensar, sentir i ballar.

Des de la ACR (Associació Catalana de Ràdios) han pogut escoltar ja el nou disc i l'han seleccionat per la promoció de carreres discogràfiques emissores com Radio Flaixbac.

El novembre es públicara el proper single, l'ultim que formarà part del nou disc que veurà la llum al gener de 2024, un recull de 9 temes, amb col·laboracions nacionals i internacionals. La presentació oficial del disc es farà el proper 3 de febrer a l'Atlàntida de Vic
01 (1)
  • YouTube
  • Instagram
  • Spotify
  • Apple Music
bottom of page